Företagshälsa med SiWAVE MULTI BASIC TRÄNING & HÄLSA på bara 5 minuter

Främja företagshälsan!

Företagshälsa
Företagshälsa

Bernhard Winkler, tysk landslagsmästare i fotboll för  1860 München, 1 FC Kaiserslautern och  idag hälso- och idrottsutbildare, är helt övertygad och entusiastisk över SiWAVE MULTI!

Av olika anledningar så sitter många av oss alldeles för länge! Kanske beror det på ett stillasittande arbete eller att det är svårt att få in ett träningspass i det hektiska livspusslet. 

Risken för hälsoproblem som ryggont, fetma, tunga ben och koncentrationsproblem är stora.

SiWAVE MULTI BASIC professionella vibrationsanordning har utvecklats enligt de senaste vetenskapliga resultaten!

Företagshälsa

Sport och fysisk aktivitet under dagen kan ha en positiv effekt på de anställdas hälsa och välbefinnande. Du förhindrar risker som fetma, diabetes, muskelsmärta, ryggont och mycket mer!

Dina medarbetare kan bli mer produktiva,  bättre hantera stressiga situationer och ta sig an sina uppgifter mer effektivt och med större koncentration.

Med SiWAVE MULTI BASIC har du möjlighet att hålla dina anställda friska och i form genom 5 minuters träning om dagen, utan att de behöver lämna arbetsplatsen.

Detta kommer också att ha positiva effekter på er arbetsmiljö och kan i förlängningen leda till betydligt färre sjukskrivningar.

Vibrationsanordningen tar inte mycket utrymme och kan enkelt användas direkt på arbetsplatsen / kontoret.
 

Vibrationsanordningen fungerar genom principen om den naturliga sinusvågen (som när man går). Äldre anordningar använder opysiologiska “toppar” som kan skada leder och senor och därför använder vi oss inte av det utan använder endast sinusvågs-teknik i våra anordningar.

Med den unika “0” -punkten kan dina anställda själva bestämma hur hög svängningen eller vibrationen ska vara. Ju starkare och mer van vid vibrationerna du blir – desto högre nivåer kan du använda.

Bara 5 minuters träning om dagen kan förbättra rörligheten och konditionen avsevärt!

Tunga ben blir lätta!

SiWAVE MULTI BASIC, som är speciellt utvecklad för användning på kontor och företag, är inte bara roligt och bra för kroppen, det kan också ha en positiv effekt på psyket. Kroppen försörjs med bättre blod genom de naturliga sinusvågorna, vilket förbättrar prestanda och koncentration.

Energiförbrukningen och hjärtfrekvensen är statistiskt signifikant högre på dynamiska arbetsplatser än vid normalt arbete medan du sitter.

Print Friendly, PDF & Email