Referenser

Print Friendly, PDF & Email
Helmut Lülf, sjukgymnast, Schönberg

Jag har framgångsrikt använt SiWAVE-enheter för terapeutiska åtgärder vid ben- och muskelsjukdomar samt neurologiska sjukdomar sedan 2014. Jag kan rapportera av min egen erfarenhet att SiWAVE inte bör saknas i någon praktik. Jag svarar gärna på frågor!

Bernhard Winkler, fd 1: a Bundesliga-professionell, München

Som hälso- och sporttränare är jag helt övertygad och entusiastisk över SiWAVE MULTI! Det kan ge ett mycket bra bidrag till kondition och minska risken för skador, särskilt inom idrott. Men även mina föräldrar (båda 80 år) använder SiWAVE Multi varje dag!

Bernhard Winkler, Ex 1-Bundesliga Profi, München

Bernhard Winkler, Ex 1-Bundesliga Profi, München

Keven Schlotterbeck
Fotbollsproffs, 1: a Bundesliga, SC Freiburg / FC Union Berlin

Jag använder SiWAVE vibrationsträning nästan varje dag för uppbyggande träning och avkoppling av muskulaturen. 

Referenser
Dr. Dr. Manfred Hartard, Olympic Village, München

I vår generösa sjukgymnastik har vi använt flera SiWAVE-produkter mycket framgångsrikt sedan 2012 (SiWAVE Multi Basic, SiWAVE Multi Plus och Siwave Body Sport). Enheterna används hela dagen. Vi har haft mycket goda erfarenheter av terapin och är helt övertygade om kvaliteten på produkterna. Speciellt på grundval av den unika svängningen, som uppnås med den exakta sinusvågen, har vi fler och fler framgångar i terapin.

Martin Wagner,
Tysk nationell fotbollsspelare, tysk fotbollsmästare och DFB-cupvinnare

Som tidigare Bundesliga-spelare hade jag mycket att göra med skador under min karriär! Många små skador som har dykt upp om och om igen under och efter fotbollskarriären men jag har naturligtvis även drabbats av stora skador! Jag använder SIWAVE Multi varje dag och jag älskar den. Det gör det möjligt för mig att klara min vardag! 5 minuter om dagen räcker för att ge mig en bättre fysisk och emotionell balans! Att uppleva dagen mer avslappnad är bara en fantastisk känsla!

Olympisk ansvarig, OSP-regissör Werner Schäfer

Vi arbetar med SiWAVE-enheter i daglig användning till största möjliga tillfredsställelse.

Eftersom vi har haft utvecklingen av de underliggande systemen och respektive enheter tillgängliga under ett antal år, kan vi förklara att SiWAVE-systemen utgör ett effektivt sätt att stödja de bästa idrottarna som tilldelats oss inom området för fysisk förebyggande, “terapi och Träning “.

Rosemarie Kern 59 år, Eppingen

Jag hade svår artros och inflammation i båda knälederna. Jag hörde om SiWave genom en vän. Efter 3-4 veckors användning hade jag inte mer smärta och inflammationsparametrarna som kan detekteras i blodet har minskat markant.

I ett år har jag tränat händer och armar med enheten såväl som mina ben. Som ett resultat har mitt allmänna välbefinnande förbättrats. Jag upplever inte längre begränsningar på knäna, inflammationen är borta.

Claudia Volz, 63 år, Dipl-ING. Tyskland

På grund av en operation var min rörlighet mycket begränsad. Sjukgymnastik hjälpte mig inte. Efter en rekommendation provade jag en SiWave-vibrationsenhet. Jag kände förbättringar redan efter första gången. Jag mår mycket bättre nu, smärtan är så gott som borta. Jag kan rekommendera SiWave utan att tveka.

Martin Frondorf, idrottsforskare Esslingen, Tyskland

SiWAVE är geniala träningsanordningar. På grund av den alternerande 2-plattprincipen med sinusvågen kan belastningen doseras individuellt – från fotleden till nacken. Detta är bara möjligt med den innovativa sinusvågen, där vibrationsteknik och balans kan kombineras optimalt. Resultaten uppnås i både regenerativ och prestationsoptimerande träning. Jag kan varmt rekommendera SiWAVE.

Sjukgymnast Christoph Hammer, Eutingen

Vi har arbetat med SiWAVE Multi Basic länge. Vi använder huvudsakligen enheten för neurologiska sjukdomar. Vi har även behandlat ett stort antal barn. SiWAVE-enheten har fått fantastiska framgångar och jag kan rekommendera den starkt.

Ilse Gerbig, 85 år i Michelstadt, Tyskland

År 2018 genomgick jag en stor ryggoperation med stora biverkningar. Jag blev delvis förlamad och kunde knappt stå eller gå. För att göra saken värre föll jag på kliniken i Heidelberg och bröt låret. Jag åkte till rehabilitering och släpptes efter 6 veckor. Efter det kunde jag bara röra mig runt i lägenheten med rullstol eller min rullator. Jag hörde om SiWAVE genom min dotter. Jag var mycket kritisk mot enheten eftersom min tidigare erfarenhet var att vibrationsanordningar inte fungerade för mig och gjorde  att mitt tillstånd förvärrades.

Jag lät mig övertygas och testade SiWAVE-enheten med stativ. Efter den första dagen kände jag en liten förbättring och blev positivt överraskad. Enheten övertygade mig mycket snabbt och jag bestämde mig för att göra denna investering trots min blygsamma pension. Jag tränar nu ungefär tio minuter varje morgon och kväll. Mitt allmänna tillstånd har förbättrats avsevärt och jag kan nu gå säkert utan rullator eller kryckor. Att springa med rollatorn och kryckorna gjorde min hållning vriden, vilket nu har återgått till det normala genom daglig träning. Enheten gav mig en hel del livskvalitet tillbaka och jag kan lätt rekommendera den till alla.

Diederike Lubelski 79 år, Völklingen Tyskland

Eftersom jag inte längre regelbundet går på yogakurser, styrketräning eller nu på sommaren i poolen som jag brukade, använder jag verkligen “mirakelapparaten” varje dag i 10 minuter medan jag står med olika övningar och 10 minuter liggande på grund av ödem. Jag är mycket nöjd med resultaten.

Jag önskar er många nöjda kunder som jag!

Print Friendly, PDF & Email