SiWAVE Träning och hälsa i hemmet

SiWAVE vibrationsenheter är perfekta för träning hemma. De är mycket kompakta och kan därför användas i hemmet. De är väldigt tysta, utrymmesbesparande, mycket enkla att använda och använder knappast elektricitet. På grund av sinusvågen kan nästan alla använda den.

Du kan träna som du vill när som helst. Ingen lång bilresa till gymmet, ingen parkeringsplats, ingen tidsförlust och inga månadsavgifter. Oavsett om det regnar eller snöar kan du alltid förbättra din kondition i komforten av ditt hem.

I samband med SiWAVE Posturomed-tillbehör och den medicinska klädseln kan du utföra många olika övningar mycket effektivt i hemmet. Detta kommer att hålla dig smidig och stadig. 

Balans och rörelse är mycket viktigt för oss alla och vi kan bidra mycket till vår hälsa genom att träna med SiWAVE-enheter. Vi rör oss vanligtvis inte tillräckligt. Med SiWAVE-enheterna har du därför den perfekta möjligheten att förse kroppen med den nödvändiga motion som krävs för att du ska hålla dig i form. Allt som krävs är några minuters  träning om dagen! En stor fördel är  att det inte finns någon övre åldersgräns. Vi har många kunder som är långt över 85 år och gillar daglig träning.

Vi får mycket positiv feedback från äldre människor. På grund av de olika frekvensinställningarna är träningen perfekt för alla åldersgrupper.

Använd chansen att hålla dig i form och smidig. Det bästa läkemedlet är rörelse och SiWAVE är ett enkelt, snabbt och smidigt sätt att träna dig friskare och starkare.

Våra hälsorådgivare ger dig råd och stöd i hur du kan använda din enhet på bästa sätt.

Ta chansen att göra något för ditt eget bästa. Vi ser fram emot ditt samtal.

SiWAVE Träning och hälsa i hemmet
Print Friendly, PDF & Email